Kabinet Dapur > Produk ISD

Produk ISD - Kabinet Dapur, Almari Pakaian (Wardrobe), Kabinet TV, Kabinet Buku

 

Kabinet Dapur, Almari Pakaian (Wardrobe), Kabinet TV, Kabinet Buku

 

Produk dan servis utama kami termasuk kabibet dapur (kitchen cabinet), almari pakaian (wardrobe), kabinet TV (TV cabinet), kabinet pameran (display cabinet), kabinet buku (book shelf) dan kabinet kayu yang lain (wooden cabinet). Skop kerja kami termasuk mereka (design), pembuatan (manufacturing) dan pemasangan (installation).

 

Pereka Kabinet (cabinet designer) kami bersedia untuk membantu dan memberi nasihat tentang rekabentuk kepada anda untuk membina rumah impian anda dari bilik tetamu (living room), bilik tidur (bedroom), dapur (kitchen) dan bilik bacaan (study room). Kepakaran Pereka Dalaman (interior designer) kami termasuk rekaan Kabinet TV, Kabinet Pameran, Kabinet Buku di bilik tetamu, Almari Pakaian (Wardrobe) dan Katil (Bedhead) di bilik tidur, Kabinet Buku dan Meja di bilik bacaan (study room), kabinet dapur di dapur anda.

Peraka Dalaman (Interior Designer) kami akan mengambil semua aspek dalam rekaan mereka, termasuk trend terbaru, rekaan keseluruhan, gaya peribadi (personal style), ruangan rumah, bahan (material), kegunaan dan bajet anda. Ruagngan rumah semakin mahal di Kuala Lumpur, rekaan berfungsi, cantik dan bergaya dalam ruangan dan bajet terhad merupakan tumpuan utama kami, kreativiti pereka kabinet (cabinet designer) kami dapat menolong anda untuk membina rumah dengan kabinet yang cantik, bergaya, berfungsi, memenuhi kehendak kelurga anda dan dalam lingkungan bajet anda.

Kawasan servis kami tertumpu di Lembah Klang (Klang Valley) termasuk Ampang, Cheras, Sri Petaling, Bukit Jalil, Puchong, Serdang, Kajang, Putra Jaya, Cyberjaya, USJ, Subang, Shah Alam, Klang, Petaling Jaya, Damasara, Sungai Buloh, Kepong, Selayang, Batu Cave, Bangsar, Hulu Klang, Kuala Lumpur dan sebagainya. Sila hubungi kami untuk mendapat bantuan kami.

 

Sila klik pautan (link) di bawah untuk mendapat lebih banyak maklumat dan gambar tentang produk kami.

Kabinet Dapur
Almari Pakaian
Kabinet TV
Bili Bacaan

Sila Hubungi Kami untuk Kabinet Dapur, Almari Pakaian, Kabinet TV, Kabinet Bilik Tetamu, Kabinet Buku dan sebagainya. Pereka Kabinet (Cabinet Designer) kami rela berjumpa anda untuk memahami kehendak anda.

 

Kabinet Dapur | Produk | Informasi Kabinet Dapur | Hubungi Kami