Kabinet Dapur > Produk ISD > Bilik Tetamu

Bilik Tetamu (Living Room) - Kabinet TV (TV Cabinet)

Bilik Tetamu (Living Room)

 

Bilik Tetamu dengan TV Cabinet

 

BIlik Tetamu merupakan bilik yang paling penting, bilik tetamu adalah bilik untuk kita bersosial dengan ahli keluarga yang tercinta, berhibur, berehat, membaca dan tempat kanak-kanak bermain. Ia juga merupakan tempat kita bertemu dengan tetamu kita seperti saudara-saudari, kawan-kawan dan sebagai. Bilik tetamu merupakan pusat rumah kita, ia melambangkan gaya personaliti, cara hidup dan taraf sosial seseorang, rekabentuk atau gaya bilik tetamu yang moden akan dapat melambangkan tuan rumah yang mempunyai gaya personaliti yang moden dan terbuka. Reka bentuk bilik tetamu (Design Of Living Room) yang tradisi, melambangkan tuan rumah yang menghormati tradisi dan budaya keluarganya.

Bilik Tetamu - Perabut utama di bilik tetamu termasuk sofa, meja, kerusi, kabinet TV,  kabinet pameran, kabinet buku.

Perabut utama di bilik tetamu termasuk sofa, meja, kerusi, kabinet TV (TV Cabinet), kabinet pameran (display cabinet), kabinet buku (book shelf), kabinet penyimpan (storage cabinet) dan sebagainya.

 

Kabinet TV

 

Kabinet TV

Kabinet TV (TV Cabinet) merupakan perabut di bilik tetamu yang memainkan peranan sebagai kabinet untuk letak televisyen, pemain DVD, Hi-Fi dan lain-lain alat elektronik yang berkaitan. Selain daripada itu, kabinet TV digunakan untuk meletak barang-barang hiasan sebagai penghiasan bilik tetamu kita, supaya pandangannya lebih cantik dan bergaya. Kabinet TV merupakan satu perabut yang penting di bilik tetamu kita, rekabentuk (design) Kabinet TV akan membentuk pandangan and gaya bilik tetamu, reka bentuk Kabinet TV yang baik dapat memenuhi kehendak kita untuk meletak alat-alat elektronik, barang hiasan dan juga meningkat padangan dan gaya bilik tetamu secara kesluruhan.

 

Gambar-Gambar Kabinet TV

Moden TV Cabinet
Kabinet TV bergantung dengan Kaca.
Kabinet TV
Kabinet TV yang berwarna coklat
Kabinet TV yang berwarna merah putih
Reka Bentuk Kabinet TV yang berwarna Putih dan Merah

 

Kabinet Pameran (Display Cabinet) dan Kabinet Buku (Book Shelf) di Bilik Tetamu

Kabinet Pameran (Display Cabinet)

 

Kabinet Pameran

Kabinet Pameran (Display Cabinet) merupakan satu kabinet di bilik tetamu untuk tujuan meletak barang-barang hiasan demi meningkatkan pandangan, gaya dan reka bentuk (design) bilik tetamu kita. Kabinet Pameran (Display Cabinet) memainkan peranan sebagai perabut hiasan yang penting di bilik tetamu, kabinet pameran dapat mengisi ruang bilik tetamu dengan barang hiasan yang bergaya dan cantik, Kabinet Pameran (Display Cabinet) dengang barang hiasannya dapat membayangkan gaya dan taraf hidup tuan rumahnya.

Kabinet Pameran ( Display Cabinet) di bilik tetamu.
Kabinet Pameran (Display Cabinet) putih dengan pintu kaca.

 

Kabinet Buku / Rak Buku (Book Shelf)

Kabinet Buku / Rak Buku di bilik tetamu.

Kabinet Buku atau Rak Buku (Book Shelf) merupakan satu kabinet di bilik tetamu yang bertujuan untuk meletak bahan bacaan (atau buku), kabinet buku atau rak buku juga memainkan peranan sebagai barang hiasan di bilik tetamu.

Sila klik pautan (link) di bawah untuk mendapat lebih banyak maklumat dan gambar tentang produk kami.

Kabinet Dapur
Almari Pakaian
Kabinet TV
Bili Bacaan

Sila Hubungi Kami untuk Kabinet Dapur, Almari Pakaian, Kabinet TV, Kabinet Bilik Tetamu, Kabinet Buku dan sebagainya. Pereka Kabinet (Cabinet Designer) kami rela berjumpa anda untuk memahami kehendak anda.

 

Kabinet Dapur | Produk | Informasi Kabinet Dapur | Hubungi Kami