Kabinet Dapur > Produk ISD > Bilik Tidur

Reka Bentuk Bilik Tidur - Almari Pakaian (Wardrobe Design)

Reka bentuk Bilik Tidur - Almari Pakaian

Bilik tidur (Bedroom) merupakan bilik yang paling persendirian (private) dalam rumah kita, bilik tidur (Bedroom) merupakan kawasan peribadi yang digunakan untuk berehat dan tidur, bilik tidur (Bedroom) juga memainkan peranan sebagai kawasan peribadi untuk kita melepas tekanan hidur, berehat dan bermesra. Kita menghabis masa sebanyak satu per pertiga (1/3) dalam hidup kita dalam bilik tidur (Bedroom). Reka bentuk (design) bilik tidur adalah sangat penting untuk membentuk bilik tidur yang selera, bergaya, berfungsi, memenuhi kehendak peribadi dan membayang gaya peribadi.

Perabut utama bilik tidur (Bedroom) termasuk katil (bed), almari pakaian (wardrobe), meja solek (makeup table), meja lampu (nightstand), alamri lain dan sebagainya. Susun atur perabut ini akan membentuk pandangan atau reka bentuk bilik tidur kita, reka bentuk bilik tidur (bedroom design) akan menentukan keselesaan hidup kita dalam bilik tidur.

Ruangan rumah di Kuala Lumpur (atau Klang Valley) semakin mahal dan terhad, ruangan untuk bilik tidur semakin kecil, reka bentuk bilik tidur (bedroom design) mejadi semakin bercabar untuk pereka (designer), In Space Decor (ISD) mempunyai pereka bilik tidur (bedroom designer) akan dapat menolong anda untuk reka bentuk almari pakaian (wardrobe), kepala katil (bed head) dan sebagainya.

 

Almari Pakaian (Wardrobe)

 

Almari Pakaian (Wardrobe)

Almari pakaian (wardrobe) merupakan perabut yang paling penting di bilik tidur kita, almari pakaian (wardrobe) merupakan almari (kabinet) yang digunakan untuk menyimpan pakaian, aksesori pakaian, barang kecil peribadi dan sebagainya. Almari pakaian (wardrobe) adalah kabinet tinggi berbentuk segiempat yang mana pakaian boleh digantung atau simpan dalamnya.

Almari Pakaian (Wardrobe)

Almari pakaian (wordrobe) moden yang berada di pasaran, merupakan kabinet yang bergaya kontemporari, ia dibentuk dari alamri tunggal ke almari yang berbagai jenis, pembahagi (divider), rak, tempat bergantung, kabinet simpan aksesori, cermin dipasang dalam almari pakaian (wardrobe), semua ini dapat membentuk almari pakaian (wardrobe) yang mempunyai berbagai fungsi. Reka bentuk dan pilihan bahan pintu almari pakaian (wardrobe) akan menbentu reka bentuk (design), padangan dan gaya almari pakaian.

ISD mempunyai pereka almari pakaian (wardrobe designer), tukang kayu almari pakaian (wardrobe carpender) yang mahir dan profesional untuk membantu anda membina almari pakaian (wardrobe) yang memenuhi kehendak anda, bergaya, berfungsi, cantik dan sepadan dengan reka bentuk bilik tidur anda. Sila hubungi kami untuk nasihat reka bentuk almari pakaian (wardrobe design) dan sebutan harga.

Contoh Gambar-gambar Almari Pakaian (Wardrobe)

 

Almari Pakaian (Wardrobe)
Almari Pakaian dalam bilik tidur di Kuala Lumpur.
Almari Pakaian dengan Pintu Cermin Gelongsor (Wardrobe with Sliding Door)
Almari Pakaian dengan Pintu Gelongsor (Sliding Door)
Almari Pakaian (Wardrobe)
Almari Pakaian (Wardrobe)
Almari Pakain Berbentuk L
Almari Pakaian Berbentuk L (L-Shaped Wardrobe)
Bilik Tidur dengan Almari Pakaian (Wardrobe)
Bilik Tidur dengan Almari Pakaian (Wardrobe)
Reka Bentuk Dalaman Almari Pakaian
Reka Bentuk Almari Pakaian

Sila klik pautan (link) di bawah untuk mendapat lebih banyak maklumat dan gambar tentang produk kami.

Kabinet Dapur
Almari Pakaian
Kabinet TV
Bili Bacaan

Sila Hubungi Kami untuk Kabinet Dapur, Almari Pakaian, Kabinet TV, Kabinet Bilik Tetamu, Kabinet Buku dan sebagainya. Pereka Kabinet (Cabinet Designer) kami rela berjumpa anda untuk memahami kehendak anda.

 

 

 

Kabinet Dapur | Produk | Informasi Kabinet Dapur | Hubungi Kami